jul.utflytt.inflytt.2012!

söndag, januari 01, 2012

Nu är jag här igen å jisses vad det har hänt grejjer igen. Sitter just nu i vardagsrummet i vårt nya hem. Åbyhuset som vi längtat efter.
Nu är det vårt och vi är inflyttade! 
Men innan hela det projektet drog igång hann vi bygga en snölykta av snön som föll i vackra Berg innan jul. Sen firade vi en intensiv jul med våra fina familjer å bebis i magen.
Den växer å växer. knappt 2 månader kvar, helt otroligt!! 


Sen när julen hade passerat började vi med inflytten i vårt nya hem och nu sitter vi som sagt här. Det är en så märklig känsla, det här stora mäktiga vackra gamla huset är vårt nu. Här ska vi bo. LÄNGE. men det känns bra, vi vänjer oss sakta men säkert. ni ska veta hur mycket ljud det är i ett gammalt hus, men jag litar på att mormor håller alla onda andar borta härifrån. det känns i alla fall väldigt fridfullt och skönt.

 Ja. ovan ser ni lite små inblickar i vårt hem. matsalen kom i ordning illa kvickt när vi väntade gäster till nyårsafton. kommer mer bilder så småningom när vi kommer i ordning. finns ju x antal fler rum om man säger så. men som sagt det kommer...det finns nämligen x antal fler icke upp-packade kartonger!

Håll till godo och ta hand om er under det nya året, det ska vi göra här i Åby!

2 kommentarer:

Perssons pack! sa...

Ja, ni har verkligen fått det underbart i ert nya hem i Åby. Vi får väl snart ta oss en sväng dit igen. Kram mams

Perssons pack! sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.