Om bara helgen vore en dag till.

lördag, november 10, 2012

3 är ju en sån där bra siffra och framför allt ett bra antal. Så varför kunde inte helgen vara 3 dagar. Fredagen kan omöjligt räknas för då är man bara trött. Lördagen är bra, då har man liksom släppt veckan, börjat koppla av, tar dagen som den kommer, äter sånt som är lite för lyxigt för att äta i veckan, dricker det där glaset vin och faktiskt njuter av varje klunk, men sen pang som från ingenstans kommer lördagkvällen och då sitter man där och kommer på sig själv bli lite stressad över att det snart är söndag och söndag är ju ingen dag egentligen det är bara en ångesttunnel som man blir tvungen att gå igenom, tunga steg med typ tegelstenar fastknutna kring fötterna. Man kan ju inte känna sig direkt uppskattad om man är söndag. Man borde kanske uppskatta söndagen mer, men det tar emot. Så för att göra en kort historia lite längre, det borde vara 3 dagar på helgen, helst två lördagar och sen den där söndagen som man aldrig kommer undan!

Nog om det. Jag ska nu ta tillvara denna lördagkväll med sprak från kakelugnen, hallonpaj i magen, en okej film på tv:n och som grädde på moset en älskling som om några timmar ska bli firad på hans första fars dag!

Och som ni vet, alltid en gobit från vårt hem. Här är veckans blocket-fynd! Å ja det ska bli vitt!(eller hur far?!)

1 kommentarer:

Perssons pack! sa...

Ja varför går dagarna fort nu förtiden??....trodde det var för en annan börjar bli "lite till åren" men alla säger lika da´nt gammal som ung..Ja det är väl nå´t i luften :)
Bordet är ju superfint..kommer att bli snyggt vitt... och med "Esther´s framtida kritor" gör det sig bättre med vitt underlag :)Kram mams