efter en helg i Fågelfors..

söndag, juli 08, 2007


...så är man lite sliten. en parkfest och ett elin-kalas vilket innebar sena nätter och tusen skratt! Helt perfekt...regnet gjorde fredag kvällen i parken till en riktig klassiker men med tak över öltält, dansbana och discobanan så gör det ju ingenting. kvällen började dock utan regn hemma hos clara och viktor där det bjöds på grillat med godaste aiolin:)

lördagen gick fort och kvällen närmade sig igen och då blev det återigen grillat. kalaset hade långväga gäster enda från Göteborg...syrran och micke och deras vänner stefan och satu. morfar och farmor var förstås också där, tyvärr inte lilla mormor som åkt på en sommarförkylning!


sen kväll/natt blev det även denna fest men riktigt roligt var det!! skunk låtar från pianot och en titt i en nattsvart park.

får passa på och skicka en STOR grattis kram i efterskott till Sara vännen som fyllde 22 i Lördags och jag anar att hon hade det riktigt kalasigt intill Gösjöns strand.
nu väntar jobb i några dagar med tidiga öppningar men sen på onsdag väntar 6 härliga semester dagar med början på öland. så nu håller vi tummarna för finaste solen!








1 kommentarer:

slundin sa...

Hej vännen!

Tack så mycket för grattishälsningen!

Ni verkar haft det roligt i parken, synd bara med regnet.. Jag och Sofie kommer på cykel om det blir nån mer fest där uppe snart.
Ha det fint!
Kramar&Pussar