helgens avslut

måndag, augusti 20, 2007





jo. jag bakade lite till i lördagskväll. gudomligt gott om jag får säga det själv*
avslutade helgen med grillning igår kväll vilket jag bara verkligen behövde. efter två ensamma helg-kvällar så var goda vänner, grillat vildsvin, melon och det kalla vinet precis perfekt*
idag har ida och jag shoppat loss på blomsterlandet. ordentligt!
bilder får komma senare:)
nu-jobb!

2 kommentarer:

slundin sa...

Det här var bara för mycket. Jag sitter redan i bilen på väg till dig och dom goda bullarna och hallongrottor och allt vad det är..=)

Det är bara bra i Göteborg. Jobbet funkar bra, börjar komma in i det lite mer på riktigt nu.. Sambolivet funkar också fint, förutom att jag inte riktigt är helt hundra på att det är i lägenhet som jag vill bo.. Men vi ska faktiskt på husvisning imorgon.. Mest på skoj men ändå.. haha..
Tyvärr är jag inte hemma i helgen, ska till Kolmården på kickoff med nya jobbet och sen tar vi helgen i sthlm.. Det är ju skit att jag missar festen i Fågelfors. Men helgen efter det är jag hemma en sväng tänkte jag..
Oj shit vad långt det blev.. Hur går polisgrejen? Det var väl snart som du ska iväg på det sista eller hur var det?

Ha det fint!
Massa Kramar & Kärlek

Madelene sa...

Hej hopp.
Var bara tvungen att kika in och säga hej. Hoppas du har det bra i Växjö med allt som händer. Hur ligger det egentligen till med polis, socionom, jobb spinning och allt annat? Tänker på dig ska du veta.
*Många kramar*