sommakvällar på helgasjön!

fredag, juli 04, 2008



vi kan inte klaga på den nya månaden som tog med sig sol och värme.


vi har tillbringat två kvällat ute i båten på helgasjön. den första turen blev med erik och ida och två gäddor. den andra(igårkväll) bara jag och nike(inga firrar denna gång). riktigt härligt! dagen blir flera timmar längre och att man jobbat sen tidig morgon glöms bort under kvälls-solen. med näsan i en bra bok lyssnandes till vattnets vågor och niklas snarkningar så inser man vilken tur man har haft. problemen som man själv kan ha ibland är verkligen inte mer än en droppe i havet i jämförelse med många andras. jag har det bra, ingen tvekan.
ikväll går en blå v50 mot fågelfors-skogarna och folkets park. SHANES står på scen och det är grillkväll i parken 13. goda vänner kommer och äter sommarsallad, jag har till och med fått med mig två brudar från växjö. bugg hela natten lång och sommarkänslan blir total. önskar bara att syrran och micke kunde vara med oss i beduin-tältet. men vi inväntar thorleifs den 23 aug och en förhopningsvis mycket piggare mikael. alla våra tankar åt ditt håll...slutet på alla behandlingar och operationer är i sikte och vi önskar att vi bara kunde göra något för att tiden dit kunde gå lite fortare. största kramarna till göteborg!
njut av helgen som förhopningsvis bjuder på sommarväder och grillkvällar.
kram*

2 kommentarer:

Jennie sa...

Åhh vad roligt att du kan komma! =) Vi kom på det för bara några dagar sen så vi är ju inte ute i så god tid, men förhoppningsvis kan några komma i alla fall...;) Hoppas du får en mysig helg, dansa lite åt mig med i kväll! =) Kram o puss!

Anonym sa...

Hej på dig du... synd att vi missade Shanes, har ju mått sådär denna veckan, ni får snart planera in ett besök i götet så vi kan dricka öl o vin på avenyn

// Mikael