tisdag, december 19, 2006


försöker koppla av med en avocado för att om några minuter komma in i studerandet igen. kom precis hem från en överaskande rolig föreläsning+gruppövning, samtal och kommunikation heter kursen och den kommer antagligen vara väldigt givande, med tanke på de hitills två gångna dagarna! promenerade med grannen på morgonkvisten och bländades av den frostiga december, äntligen lite jul i tårna. lunchade på kristina med malin, som för övrigt var värdinna för helgens festligheter(ångrar bittert att jag glömde kameran). fick äntligen träffa johannas sambo och glöggen höll stämningen uppe hela kvällen! massa jul-mums på bordet som var omöjliga att hålla fingrarna borta ifrån:)

som sagt samtal och kommunikation och åter igen många böcker att ta sig igenom(oj! krock på parkeringen, förvirrade damer i trafiken!!!)dumt nog över jul och nyår då man helst hade velat låta böckerna stå kvar i bokhyllan och pennan vila ett tag, men icke! ser fram emot ett sommarlov någon gång i framtiden.

vi har i alla fall jul i lyan, sågade gran i fågelforsskogarna i söndags och nu lyser den upp hela stan, nötterna knapras det på titt som tätt och apelsinerna är snart slut. julköttbullar står på schemat inför kvällen och vi måste inhandla kryddpeppar!

0 kommentarer: