onsdag, december 27, 2006


jul är förbi och jag sitter med näsan i mina samtalsböcker igen. ca 4 dagar av familj, släkt, kalle, mat, godis och massa kärlek! far och syster hämtade mig efter en lång fredagkväll på coop och jag hade julen i sikte, i högsby dagen efter lyckades vi finna den antagligen sista systemet år-glöggen. den värmde kvällarna!!
syrran och jag har rutin på att klä gran med vinglas i hand nu, alltid lika trevligt! julafton kom snabbare än jag hann säga killevippen, lustigt att man somnar så himla fort kvällen innan nu för tiden!? som vanligt var vi sist till björkstigen och släkten och julmaten väntade på oss! släkt-kören stämde upp i sång och det låter alltid lika underbart. mormor blir ivrig med lutan och gullan hittar alltid andra stämmorna bättre än mig:)tomten hittade upp för trapporna och skägget blir glesare och glesare(-men det gör inget!)
farmor höll gröten varm som vanligt och man kan inte annat än le åt alla hennes tusen berättelser om traktens och släktens påhitt! kvällen är alltid lika spännande med en massa paket som för varje år lustigt nog bara blir fler och fler(inte lustigt att januari månad bli fattig!) spelen förgyllde kvällarna med fnitter och boomelanger!tur att spinningskorna låg i paketet från bruden, måste börja jobba bort all knäck och fudge.

nyår står för dörren och jag ska inte engagera mig mer än nödvändigt, migränen har alltid en tendens att komma samtidigt som det nya året. ska leta samtal nu, examinationsuppgift inlämnad 8/1!

0 kommentarer: