måndag, januari 15, 2007

hemma i växjö igen efter några stormiga dagar i fågelfors. det började ju ganska lugnt med promenader och massa hemma mys men sen kom festen på lördags kvällen och stormen kom ungefär samtidigt(stormen per by the way, jag trodde det var tvunget att vara kvinno-namna!?) riktigt ös ute i lilla klobo och jag kunde fortsatt ett helt dygn, ville verkligen inte gå hem, vid typ 03.30 insåg vi till slut att hälften av sällskapet hade åkt hem och resterande halvsov i soffan, dax å gå hem!?hehe...förlåt oss men de va ju så roligt. clara och jag använde oss flitigt av självutlösar funktionen på min kamera i säkerligen en timme!haha...lättroade. lekarna passade perfekt speciellt när man ingick i det vinnande laget(annat än vad sara kunde säga!!)många insikter kom till mig den kvällen bl.a. att vin ska inte drickas samtidigt som man hopp-dansar, man ska överhuvudtaget inte hopp-dansa antagligen därför jag sitter här med inlindad fot och nackspärr på höger sida. promenaden hem med patrik och jenny kändes inte så lång som den antagligen var men foten protesterade ordentligt när vi närmade oss parkvägen, får väl vara glad att man inte blåste bort i alla fall! hemma blev det nattmackor och massa osammanhängande prat om allt och inget. lampan och vi slocknade vid 05.15 ungefär!! sammantaget en lyckad kväll med goda vänner, taco, lek, musik och pannacotta!






dagen efter när jag haltade runt hemma hos mor och far försvann både vatten, el och telefon vid lunchtid någon gång. fram med stearinljusen, stormköket och sällskapsspelen, lustigt att man faktiskt sedan blir en gnutta besviken när det blinkar till i lamporna igen och tv:n sätts på. detta hände vid ca 18-19-tiden någon gång, *suck*.


nä hä...sa till mig själv för några timmar sedan att jag skulle förbereda inför semenariet på onsdag, gissa om jag inte lyssnar på mig själv.alls.

0 kommentarer: