första bloggen på kampastigen!

lördag, juni 30, 2007

nu äntligen är vi här. efter många svettiga trappspringningar och kartonglyft så är numera sandgärdsgatan en ödslig och tom plats men kampastigen 59 däremot en mycket mycket fullpackad lägenhet!!

Lyktorna och Ann-Louise och Sörens inflyttningspresent gjorde genast allt mycket mer hemtrevligt och den perfekta ingången är vår.

Igår premiär-grillade vi tillsammans med mange och malin(tack malin som tappert satte ihop vår gigantiska grill, jag var otroligt behjälplig med mitt tips "du ska nog ha en sån där rund grej!") entrecoten var välförtjänt speciellt till vår snälla flyttfirma som kom direkt från pistolgränd. TACK!









Vi tackar även Sören och Ann-Louise som hjälpte oss med det sista rycket idag. kunde inte gått smidigare! Själv smet jag iväg till jobbet några timmar och när jag kom tillbaka så var gamla lägenheten så gott som helt tom. vilket trolleri:)

Så här sitter vi nu och tittar på vår nya fina tv som är kantad av alla tusen banankartonger som knappast blir upp-packade när det är GP speedway på tv:n. men vi är förälskade i vårt nya ställe(och självklart i varandra*). här trivs vi som fiskarna i vattnet.




Hälsa gärna på! För här bor vi.




(mitt första spinningpass är även avklarat och det gick vägen. hela backen upp:)



5 kommentarer:

ANGELICA sa...

ser supermysigt ut! vi kommer gärna och hälsar på! kramar

Madelene sa...

Vad fint det ser ut! Längtar efter att få komma på besök. Hoppas kunna höras av i dagarna. Mycket att göra men är ju nyfiken på hur du har det. Massa kramar och lyckoönskningar inför all uppackning. /madde

Mickan sa...

Vi kommer gärna någon gång=) Nu är det ju ÄNNU närmre=) Hoppas ni ska trivas! Kram

Malin sa...

hey darling! det ser väldigt inbjudande ut med de fina lyktorna! härligt! jag hoppas att det känns ok och inte alltför sorgligt att lämna pulsen på sandgärdsgatan. saknar dig knas. det är bara jobb jobb jobb än så länge. roligt jobb i och för sig, men ändå. lite ledigt i helgen som tur är - skönt! hur har du det? jobbar som tusan? tänkt på dig. massa saknad vet du. stor kram malin

slundin sa...

hej sötnos.
det ser verkligen fint ut. hoppas att ni trivs bra.
hur är det annars? vi borde ses snart igen. vi får inte glömma den där söndagen på strand snart.
ha det fint. love ya*
Puss