yra*

torsdag, februari 22, 2007

ja det yr- både snö, mjöl och lagparagrafer! grannen och jag pulsade ut i snön på icke skottade trottoarer och efter en halvtimma var vi totalt utmattade och tog vägen genom söder hemåt igen. och snälla människor håll er inne, lämna bilen i garaget!




började baka semle-bullar såhär på morgonkvisten, gillar ju inte att bryta traditioner och har inte hunnit baka några innan i veckan. känns som man blir helt avskärmad från världen när man jobbar kväll. ingen kontakt! får bli att ta ifatt ikväll...ringa ringa ringa.




förhopningsvis är jag redo för morgondagens tentamen men man känner sig ändå ganska vilsen dagen innan. blir en liten tenta-träff med studiegruppen i e.m. så då upptäcker man förhopningsvis vad man har missat. tänkte överraska med lite nybakade semlor också:) sen blir det snabba ryck hem till 18.30 spinn och sen är kvällen här igen! veckorna går fort och helgerna ännu fortare. det lutar åt att det blir snöiga och tråkiga vägen hem till fågelfors på lörd. e.m. förhopningsvis ett besök hos födelsedags-barnet och lite melodifestival, antingen på parkvägen eller på sabelstigen i hultsfred. det återstår att se...




tankarna gå till malin och jonsson släktet idag. kramar

0 kommentarer: