fredag, november 10, 2006



Ikea igår! och de blev en himla massa papper. tur att jag inte har köpt någon julklapp överhuvudtaget(till skillnad från "svärmor" som redan är klar med alla). men pappret har jag i alla fall! det blev lite mer än papper såklart, alla dessa bäckar små(som bildar stor å, ni vet?)lite klädförvaring till elin, massa fina saker till sängen, påslakan och påslakan och sen blev den juligt vacker med ett nytt överkast! våra dosor fick sig också en förvaring. det har jag tänkt på, ikea måste vara störst på förvaring. det finns förvaring för precis allt.men det tycker vi ju om!niklas ska bygga barbord. ett löfte!

by the way, ät inga prinsesstårtor i uppsala, det är LIVS-farligt(ordagrant) fy vilket öde, här tycker man kanske att livet är underbart och att det är en perfekt dag för lite smarrig prinsesstårta, så blir det det sista man gör!?oväntat.

jobb ikväll.sena timmar. jobb imon tidiga timmar. sen blir det att utmana sommardäcken hela vägen till fågelfors.det ska bli trevligt!något annat trevligt va och ta ifatt lite med johanna igår.date i växjö snart sa vi bestämt!

1 kommentarer:

Anonym sa...

vad är det jag hör? ikea och johanna på samma dag. låter mys. kram knas!