fredag, november 17, 2006

jag skriver för mycket sidor psykologi just nu och inte ens hälften har blivit sagt. vad gör man? frustrerande situation måste jag säga. vill bara bli klar, skicka in och ta helg. dammråttorna har fest i varje litet hörn här hemma så dammsugaren skulle behöva våldgästa. men när den tiden finnes vet inte jag. niklas gjorde en film-action-rullning ur sängen igår, han missbedömde läget skulle man kunna säga. det är lustigt nog alltid på kvällarna vi är som mest uppspelta, helt tvärtemot alla tips om hur man bäst sover(ta det lugnt och varva ner några timmar innan läggdax) det är precis de timmarna vi passar på att bete oss som dagisbarn. bilden är i och för sig ett bra exempel på lugn kvällslektyr, så som det kanske borde vara varje kväll. men hur kul är det!?jakt-nyheterna inspirerar!
Hittade fin fina nya stilen byxor till min älskling igår, cheap mondays blev panik men ett mellanting fanns att finna på brothers! Gör-läckra...

psykologin kallar med alla dess perspektiv som sannerligen har olika förklaringar till vårt kvinnliga beteende: the gene of baldness often appears in men, and not in women, because high levels of male hormones are needed for it to be expressed (hrm..b*shit)!

0 kommentarer: